Mitsubishi Klub Polska - Forum Dyskusyjne - www.mitsubishiklub.pl Pierwszy, najstarszy, autoryzowany i ogólnopolski klub miłośników samochodów marki Mitsubishi.
A co mi tam
Założę nowy temat, bo kapkę mnie zmartwiło 11 nowych postów po 2 tygodniach mojej przerwy w wejściach na MKP
A może by tak dać na MKP szita tak zwanego :D, czy jesteśmy zbyt poważnym Klubem i nie uchodzi ?? :D
Wydaje mi się, że to zadziała w stronę jakiejkolwiek integracji i w kierunku rozruszania forum.
Wiem, że większość spośród nas istnieje na MitsuManiakach, ale to nie przeszkadza istnieć na dwóch forach jednocześnie w sposób równie fajny
pozdrawiam wszystkich w Nowym 2009 Roku
_________________ najgorsze w kompleksie niższości jest to, że cierpią nań przeważnie niewłaściwi ludzie
TOMMY - oczywiście, że nie mam zamiaru podważać Twojego zdania, ani też negować istniejącej sytuacji ""bezszitboxowej""
Ja na tym forum jestem dość krótko, ale mój colciak jest tu chyba cały czas od 4 lat, pierwszy właściciel był z Karpacza.
Tak więc miałam przyjemność wchodzenia na to forum, zanim padło ""z parę razy""
TOMMY napisał/a:
jest to stricte techniczne forum a nie moloch spolecznosciowy
wiemy oboje, że nie do końca tak jest
Otwieram temat, gdzie ktoś zadał pytanie, dodaję do obserwowanych, bo temat mnie interesuje. Wiemy dobrze, ile czasu minie, zanim ktoś otrzyma odpowiedź.
Czy w tym przypadku jest to zaleta naszego forum, że nie jesteśmy takim molochem ?? :)
Ale spoko, nie musimy się integrować na szicie i nie musimy być tacy jak wszyscy inni :)
Pozdrawiam - ooooooooo widzę, że nie mamy takiej emotki, jaką chciałam Ci przesłać
_________________ najgorsze w kompleksie niższości jest to, że cierpią nań przeważnie niewłaściwi ludzie